Падолистове-3

Ингвар Олафсон
рясніє срібло в бороді,
на скронях- синь,
осінні мрії -
настояне на травах
мед-вино,
а ти ще юний,
як вихор,
що здійняв
жовтогаряче листя
і підмітає ним
потерті тротуари...
а ти ще юний,
пустотливий,
палкий і п'яний
від любощів
з найкращою,
що схожа так
на осінь...