Голос

Ингвар Олафсон
*
В мушлях відлуння моря
Довге як ця печаль
Незрозуміла збоку
Незрозуміла.
Жаль...
**
Протяг свічок не тушить
Але кладе у гріб
Стогне старезна груша
Сохне на чарці хліб...
***
Слухаю голос мушлі -
"Лайнер пливе в Магріб"
Суше Сахара душу
Сохне на чарці хліб...
****
В мушлях відлуння моря
Довге як ця печаль
Незрозуміла збоку
Незрозуміла.
Жаль...
******