Диптих

Ингвар Олафсон
"І знову ніч стрілою промайне"
..................Ірина Пиріг

і знову ніч стрілою промайне
і знову день туманом виїсть очі
юрба біснується, КЛЯНЕ, клекоче
розтягує на часточки мене
цей час здається не мине

НІКОЛИ...

здавалося, що Вічність була поряд
на відстані стріли, чи поцілунку
та замість неї ти вже цілиш в лунку
чи мячик, чи гравець...до порятунку
немає шляху, голоси говорять:-

НІКОЛИ...

(замість епілогу)
ця дивна партія, цей ґольфінг
це тіло, що чека на рольфінг*
цей дивний дух-дорога
з "ніколи" у "ніколи"...

*техніка в тілесно-орієнтованій психотерапії