Бог кличе!

Людмила Чупико
Господь усіх сьогодні закликає,
Щоб до спасіння всі люди прийшли!
Любов “агапе” з Неба посилає,
Щоб Господа Ісуса віднайшли.

Любі друзі, подумаймо разом:
З ким бажаємо бути завжди?
Якщо серце тримає образи,
То з гріхом цим підемо: куди?

Бог сьогодні усіх закликає,
Щоб із Ним поспішили миритись.
Кров Христова, іще омиває,
Щоб з оковів гріха звільнитись.

Коли в серці моєму живе Ісус,
Й повновладним Господарем є,
Не боюся ніяких тоді я спокус:
Поміч завжди Бог з Неба дає!

Тверду віру потрібно придбати,
І у послуху бути завжди,
Дух Святий буде в нас керувати!
Не зазнаємо з Богом біди!
03.08.06