Iyeroglif. Прочитати годi...

Ингвар Олафсон
Сьогодні місто чисте
як гірський кришталь
Дощами щедро перемите
сталеве небо нахилилося.
Грааль
на мить з'явився.
Кров пролита
на денці чаші...
День згаса
в багрянець листя оповитий.
Вітрисько в парку ще гаса,
але стриножений, прибитий...
А ніч - тривожна,
..............квола і пуста.
Чека на подорожнього пустеля
міста.
У вулицях сліпих, у заковулках хворих
між шаламіття листя
сховалась істина проста -
Піднятись вгору заважає стеля
скляна,
......прозора
.........як гірський кришталь
дзвенить дощами перемита...
Мовчить сталеве небо,
лиш Грааль
на мить озветься.
Кров пролита
стікає в чашу...
Цівочка тонка малює ієроґліф -
Прочитати годі...