Додому

Ингвар Олафсон
Я сховаюсь у сутінках
синіх, лілових
Я сховаюсь у шурхоті
жовтого листя
Я сховаюсь у шепоті
Вічного Міста
Я сховаюсь у хмарах
купчастих, перистих
Я покину свій страх,
одинокість і втому
на скелястому березі
моря чужого.
Напишу передмову
до третього тому,
і прожогом у небо.
Додому...