Океан

Ингвар Олафсон
Тут все інакше -
спів китів,
поліфонія барв,
корали,
ґроти...
Тут час по-справжньому тече
І витікає з аквалангів...
Хто ти -
тут розумієш вмить
раптово -
просвітління,
дотик...
коханої плече,
бурштинове каміння...
Вгорі - не небо,
а тонка межа
поміж світів,
нанизаних
на сонячне проміння...