Вiзьму твiй дощ

Ингвар Олафсон
Візьму твій дощ –
він проситься в долоні,
у лоні неба літепла багато
його внесемо ночвами у хату
тебе купати буду, хай солоні,
солодкі і гіркі інґрадієнти
дощу і тіла
перетворяться в амріту...
горіти будем разом,
моя дивна Леле
легеньким подихом, зітханням вітру
займеться ватра,
привітає Мітру
наш сад камінний і його оселя
солодкі і гіркі інґрадієнти
вогню і тіла
перетворяться в амріту...