З густоi серпневоi ночi

Ингвар Олафсон
З густої серпневої ночі
у ранок роса випадає
на зело,
.....на квіти,
..........на ґанок...
внизу обіч кручі спросоння бурмоче
струмочок,
що в річку пробитися хоче...
Серпанок тьмяніє і ухкає сич
Душа те, почувши-побачивши,
враз завмирає
чи то від краси,
чи від страху,
не знаю,
........не знаю,
............не знаю...