Sole Mio

Ингвар Олафсон
милий сонячний зайчику,
пухнастий небесний котику,
дівчинко мило, літа дарунок
п'ю з твоїх вуст солодкий трунок
тремчу від кожного дотику
падаю на поріг пір'їною
і сню, і марю країною,
в якій нам вінчатись судилося
рахую кожну хвилину
до зустрічі з Тобою
Милая...