Don t talk to strangers

Римма Лиоз
Many children are taught never to talk to strangers, an extreme precaution with minimal security benefit. I think "don't talk to strangers" is just about the worst possible advice you can give a child. Most people are friendly and helpful, and if a child is in distress, asking the help of a stranger is probably the best possible thing he can do.


Здесь в Америке, мы учим наших детей не вступать в разговор с незнакомыми. Автор цитаты против этого подхода,ибо считает что большинство людей дружелюбны и готовы всегда прийти на попомощь попавшему в беду ребенку.


Я тоже так считаю, но все равно страшно.

Странный дядя приходил к нам
И принес конфет.
Непохож на педофила
Значит - людоед...