Пори року

Ингвар Олафсон
ЛІТО

відгомоніло,
відшуміло,
відгуло
червлене літо...

ОСІНЬ

туманом
вранішнім
зігріта
багряним
рястом
листопаду
солодка,
пряна
і гірка
торкнула
осінь
сиві скроні...

ЗИМА

сиди у схроні
голубко дика,
махаоном
у кокон
заховавшись
ти пересидиш
зиму...


ВЕСНА

чи яру
чи озиму
зустрінеш
ниву,
з-під фати снігів
вона появою новою
життя відкриє круговерть