в-в-с 3

Ингвар Олафсон
Гра безкінечна,
сонячний зайчик
тінями грає
на жовто-гарячій фіранці
Вранці так хороше,
видиво вабить...
Знов у просоння глибоке
пірнаю дельфіном грайливим,
злива проміння
з межі між світами
мене доганяє...
Очі відкрию,
побачу портрет твій
на жовто-гарячій фіранці...
Хороше, мила,
любо...