Просоння iv

Ингвар Олафсон
Ти з піни вийшла.
Пахнеш молоком,
небесним цвітом.
Тобі лиш день від роду...
В кількасот столітть
твоїх очей бездонність
про вічність промовляє -
слухаю,
затамувавши подих...