Спалене спекою листя

Ингвар Олафсон
Спалене спекою листя
пісню тужливу
співає...
Осінь
вкривається тюлем
срібних перлин,
що летять
у вирій...
Вирву із серця тугу
ту, що тримала в схроні
душу таку тендітну...
з кручі на оболоні
випущу диво-птицю,
сяде тобі в долоні
Ти цю послухай пісню,
просто послухай,
Доле...