Комар

Наташа
Ой летіли над землею дві комахи!
Вони крилами махали наче птахи,
Милувалися вони на захід сонця,
Цілувалися на нашому віконці.

Та піднялася над ними чорна хмара,
Задала вона їм тяжкого удару.
Тато смачно запаливши сигарету,
На сміття жбурнув сьогоднішню газету.

І лишилися навічно дві комахи
Мов ті плями, що лишають дикі птахи.
Та дарма! Уже на нашому віконці
Знов милується комар на захід сонця!