Про мертву рiку - нi слова!

Ингвар Олафсон
Про мертву ріку - ні слова!
Про світ потойбіччя - ні пари з вуст
Хрусто-чобіттям по скельцях
розбитих ілюзій
озвався спустілий дім
зерна не зосталось,
в коморі одна полова
у погребі - тлін,
за вікном мороз
замість вина - настоянка болеголова
....авітаміноз, депресія, сплін
коли ти прийдеш, весна з України,
у цей промерзлий Тронгейм,
що так і пашить здоров'ям,
коли ти сядеш на трон
моєї душі?
game over -
віконце на моніторі випірнуло
як пилип з конопель,
четвертого рівня не здобуто
забуто все, що досі було
забуто...
Про мертву ріку - ні слова!
Про світ потойбіччя - ні пари з вуст