Мила моя

Ингвар Олафсон
Полин - попояс
Чорнобиль - поплечі
Лечу у снах...
Так низько, ой низько
малечі спогади - поряд.
Близько зорі...
А ти - така далека...
Струна розірвалась опівночі,
дека відлунює довго.
Надто довго.
Досвіту шукати буду
дорогу до тебе,
Мила...