Эпитафия

Танец с Ветром
Ніжна Ластівко, сиве Сонечко
Залишила наш дім у неба віконечко.
І не вистачить слів нашу біль втамувати,
Ми завжди тебе будемо, люба, чекати.
Теплим дощиком, зорепадами
Твою пам’ять ніколи не зрадимо.
Кохана дружина, любляча матінко
Сиве Сонечко, ніжна Ластівко...