Чари з води, чари-вуду чарувати буду

Ингвар Олафсон
Чари наповніть вином-водою
Буду його коштувати
Буду
Чари в криниці
Чари в стодолі
Срібне проміння
З неба додолу
Його коштувати
Буду…

Вуду на крові чорної курки
Вуду на воду
Вода по виду стікає тонко
На оковиди ляга проміння
Чорного Сонця-Місяцелова

Слово за словом
Прядиво пряде
Барви в гаптунок
Де обереги
Там порятунок
Чари покиньте
Мою ви душу
Дайте напитись
З чарiв водиці
В срібній криниці
Себе я побачу
Себе я забуду
І порятуюсь
Може
Навіки…