Молитва до Перуна

Ингвар Олафсон
Видиби, видиби, видиби
З глибини Дніпра вирини,
Батьку Перуне, покинутий
дітьми невірними, вирви нас
з пітьмища глибоземельного
змореним душам спокою,
літеплом з Неба дощиком,
дай же наприкінці літечка,
дай же Перуне-батечку,
Дай-Боже, дай-Боже,
Дай...