Полудневий сон

Ингвар Олафсон
Заснути, заглянути за неба край
країну див побачивши, забути
прожити, пережити все,
у жито соковите, зелене запірнути
з русалками разом,
зомліти перед лицем Твоїм,
полинути над снами
без тіла , без душі
над повними життям лісами
до двох близнят-озер,
що ціляться зіницями у небо
і бачуть зорі навіть в полудень
Амінь!