Вiрш про кохання

Таша Прокова
Чого шумить в гаю трава? Щоб вітер в полі привітати.
Чого стає в ночі зоря? Щоб людям милість показати.
Чом зранку сонечко встає? Щоб людей ласкою зігріти.
Чому виходить в ніч луна? Щоб людям шлях весь освітити.
Чому люблю я так тебе? Бо ти для мене наймиліший.
Чому обожнюю тебе? Бо ти у світі найніжніший.
Чому з тобою хочу бути? Бо ти кохаєш лиш мене.
Чому кохають в світі люди? Бо без кохання світ не є!