Сум

Оксана Швец
Сум у моєму серці,
Душа від болю страждає,
Життя одні нам відкриває дверці,
А другі на завжди замикає.

Важко дізнатись про зраду
І що розбилась любов.
Як привести все до ладу,
Щоб не відбулось це знов.

Сталося так, що вже зробиш
Треба набратися сил.
Спогадами себе тільки гробиш,
А в мене малесенький син!
25,09,05