спогад

Оксана Швец
Запам’ятай мене такою,
Якою бачив в перший раз,
Я би хотіла буть з тобою
В цей день, увесь свій вільний час.
Але ж нам долю не змінити
І я, і ти як береги,
Один до одного ми прагнем,
Але не зводимо мости.