Hei. превед

Аня Казаринова
1 Hei. Det regner og styggver i dag.
Vi har ikke blitt mott for hundre ar sikkert.
Du ma ga til T-banne. O, Gud!
Du forandred seg ikke det minstre.

Hei. Du skal live lenge, fordi
Jeg munsket deg i middag.
Unnskyld! Det er selfolgelig absurd
For o rope deg: “Hei” pa all tradbus.

2 Hei. Det er alltid regner denne sommer.
Men, ma vi snakker om det? Nei!
Hva om ma vi snakker? Om drommer? Om boker?
Hvorfor fanden sa meg for a rope deg: ”Hei”.

Hva gjor jeg det? Livet mitt er ikke sa enkel.
Men, vet du, det er bra, utten problemmer.
Arbeideren mine er flott, som alltid er.
Men, med personlig arbederen.... “Hei”

Привет - группа Секрет.