По колу...

Оксана Швец
Забери, забери мене вітер від відчаю…
Загаси, загаси полум’я пристрасті…
Але ж ні, вітер тільки роздмухує.
До води…
Нехай згасне все,
А вода це краплини сліз…
Плачу я і втираюся,
Та до відчаю знов повертаюся…

31,03,06