Домашний любимец

Ярослава Перевозникова
My pet.

Someone asked me yesterday:
“Have you got a pet?”
I sadly had to answer them:
“No, I haven’t yet!”
But now I’ve found a butterfly,
And we are great friends, he and I.
 
Rosemary Garland


Вчера спросили у меня:
"Какой зверёк есть дома?"
Ответила печально я,
Что нету никакого.
Но бабочку нашла вдруг я.
Теперь большие мы друзья.

2006 г.