Детское

Белов Михаил
Терпіти
Радіти
Від кожної хвилини
Забути
Занози у серці
З тобою
Склянку з сльозами
Розбити
На щастя
Заповнити душу
Хвилями сонця
Від болю
Сміятись
Від ласки
Як птаха
На небо
Злетіти
Почути
Як ангел співає
Проснутись
Від щирого твого кохання
І знову напитись
Тобою
Як в мріях