Владимир туков, ева яблокова let s be fidof

Яблокова Ева
 
 VLADIMIR TUKOV & EVA YABLOKOVA
        LET’S BE FIDOF (song)

 1. " PEACE OF THE WHOLE WORLD AND FRIENDSHIP OF PEOPLES!”
 THERE’S ETERNAL MOTTO AND THERE’S MOST GREAT AIM !
 SO IT’S INSPIRED BY LOFTY IDEALS
 HUMANITY LEADS ALWAYS LEADS THIS TRUE WAY !

 2. SINGERS – PERFORMERS , COMPOSERS AND POETS
 TOGETHER CREATES TO THE GREAT GOOD FOR ALL !
 ALL ARTISTS GIFT YOUR TALENT , YOUR VOICES,
 FLAMING HEART AND YOUR SOUL FOR THE PEACE OF THE WORLD !

 3. FESTIVALS ,CONCERTS AND ALL COMPETIITIONS
 WALK ON THE WORLD FOR THE SAKE OF THE NOBLE CAUSE!
 FUTURE DEPENDS ON COMMON BELIEF ,
 ON THE WELL-BEING OF ART ON THE PLANET OF EARTH !

 REFR:
 LET’S BE FIDOF , FIDOF!
 LET’S BE FIDOF !
 LET’S BE FIDOF , FIDOF!
 LET’S BE FRIENDSHIP OF PEOPLES FOR ALL!
 MUSIC AND PEACE OF THE WORLD!

 
   Здравствуй , ФИДОФ !(песня)
 
 1.Мир во всем мире – дружба и братство :
 Вечный девиз и великая цель !
 Так вдохновлен просвещения разум ,
 Стремящийся с верою в завтрашний день !

 2. Кредо артистов , певцов , музыкантов :
 Музой служить лишь идеям добра !
 К чуду искусства верным талантом ,
 К свету и к Богу стремится душа !
 
 3. Радость и счастье , любовь и надежда
 Вновь оживают в великой красе !
 Музыка всех фестивалей , концертов ,
 Мир сохранит на планете - Земле !
 
  Припев :

 Здравствуй , ФИДОФ , ФИДОФ !
 Здравствуй , ФИДОФ !
 Здравствуй , ФИДОФ , ФИДОФ !
 Крепни братство всех людей по всей Земле !
 Будет музыка и мир в любой стране !


 ФИДОФ (FIDOF) — Международная федерация фестивальных организаций (INTERNATIONAL FEDERATION OF FESTIVAL ORGANIZATIONS)
осуществляет организацию и проведение международных фестивалей ,
в том числе "Славянский базар" ( Витебск, Белоруссия)