Життя...

Ворона-Кет
Ми засліплені часто,
Тим що хочемо жити,
І чекаємо свята
Як без нього радіти..

може то і кохання,
може просто бажання,
може деякі мрії
спонукають на дії...

не вгадаєм нічого
не впізнаєм нікого,
бачим те що бажаєм,
а потрібно - що маєм.