То снiг мов перлина виблиску в нiм

Ольга Бондарь
Волосся моє то не дощ розсипає,
То сніг мов перлина виблискує в нім.
І квітне у серці, і все розцвітає
На ніжнім, привітнім обличчі моїм.

У небі виблискує ясне проміння,
Та знай, то не сонце зоставило слід,
А ясне, чарівне, жадане сліпіння
Очей моїх карих, а в них увесь світ