Скажи менi

Аскет Несовершенный
Невже забула
ти моє ім’я,
Забула дні,
коли кохали разом?
Проходить ніч,
а десь існую я:
У твоїх снах,
та у своїй відразі.

Скажи мені,
навіщо ти і я?
Так легко склеїти,
а потім знов розбити.
Скажи мені,
навіщо нам серця,
Що не уміють
правильно любити?

09/10/2005