Нацiя укр

Аскет Несовершенный
Намагаюсь зробити крок,
Та лишаюсь стояти на місці.
В голові 48 мільйонів думок,
Під ногами покинуте листя.

Наче язва на хворому тілі –
Чорнобиль, Нагасакі і Хіросіма.
Мертва зона, мертві душі,
Холодна війна на небі, на суші.

Годі крові, не треба сили!
Годі плювати в братерські могили!
Проти терору, проти насильства:
Ми хочемо миру, ми хочем єдинства!

Політики – шоу-мени на культовій сцені,
Ведуть перегони за наші кишені.
Зтитскає горло жадобна влада,
Штовхати у прірву – така в неї вада.

Продажне кохання – партійна система.
Велика політика – велика проблема.
Живемо у клітках, неначе худоба!
Навіщо знедоленим ваша жалоба ?!?

Помирає повільно місто,
Помирає повільно нація…
Помирає повільно планета…
Увесь наш світ чорту під хвіст!!!

Date 17.07.05