Я до себе тебе пригортаю

Аскет Несовершенный
«Вона належить мені, а я їй. Наша розлука, сварки, охолодження -
усього лише візерунки на тлі вічного кохання». ©
_______________________________(Герберт Уеллс. В дні комети)


Я до себе тебе пригортаю,
І ніколи цю мить не забуду.
Знаків поглядом більш не шукаю –
Як раніше, вже близько не буду.

Чи в розлуці не втратим надії?
Чи життя не піде шкереберть?
Ми і так назавжди молодії,
Бо не йдем, як усі, навпростець.

Світ змінився раптово, зненацька.
Ну, навіщо питання дурні?
Намагалась робити все хвацько,
Я ж закрився в самому собі.

Як від спраги, без тебе вмираю.
Мені вибачень зовсім нема:
Не наситивсь тобою до краю –
Це лише моя власна вина...

17/08/2004