Метелик i квiтка

Валентина Черняева
Скрізь, Метелику, літаєш,
Назви квіточок всіх знаєш.
Хочу розпитать про квітку:
Червоніє квітка влітку,
А пізніш коробка-хатка
Нам дає дрібні зернятка.
Бублики притрусять ними,
Будуть бублики смачними!
Начинка для пирогів
З них смачна, немає слів!
Що за назву квітка має,
Котра влітку розцвітає?
Відповів Метелик так:
«Квітка та — червоний мак!»