Роби все вчасно

Валентина Черняева
Дуже люблять мишенята
Стиглі житневі зернята.
Зерня миші назбирають,
До сусіків поскладають.

У зимовий, скрутний час
Їх врятує той запас.
Із дитинства мишам ясно:
Все робити треба вчасно!