Перша вчителька

Валентина Черняева
Наша перша вчителька,
Нам була, мов мати.
Кожен міг, про що бажав,
В неї запитати.

Почувались добре ми
Під її крилами,
За її порадами
Бігли, як до мами.

Дякуємо вчительці,
Бо вона, як ненька,
Кожному по крихітці
Роздала серденька.