Киця, де криниця?

Валентина Черняева
Попросив я в киці
Питної водиці.
Розказала киця
Де смачна водиця:

«Джерело підземне
Воду дасть прозору,
На ціпку цеберку
Витягнеш нагору.»

Пию-не нап’юся,
Врятувала киця.
І нема водиці,
Краще, ніж з криниці!