Де матуся? украинский язык

Валентина Черняева
Раз зайшла сім’я ведмідів
До своїх близьких сусідів,
До зайців, бо залюбки
Грали разом малюки.
Та іще зайшли тому,
Що були вони в Криму,
Та розповісти хотіли,
Як вони там відпочили.
Дітлахи сидять у хаті.
Каже ведмежа зайчаті:
«У Криму була сім’я.
Бачиш, ось на фотці я.»
Заєць фотку розглядав
Й Ведмедяткові сказав:
«Бачу, друже ведмедятко,
Що тебе кохає татко —
Он як міцно обніма!
А матуся де? Нема!
Там матусі не було?»
Ведмедя відповіло:
«В час, коли ми тут із татом,
Мама — з фотоаппаратом!»