9 krugov ili grexopadenije

Подколодная Змея
Kovalentnije svazi polarnoj lubvi
Diffuzija custv,osmos zelanij
tonkije zapastija v kaplax krovi
Dusa v agoniji,djavol mectanij

Nasi poroki nebezobrazni
Odnaki grexi ranat razum
dejstvija kazdogo zarazni
Misli zapolneni gazom

Vecnaja ziznj,9 krugov
Ad v podzemelje i raj snaruzi
Teni zivix,duwi vragov
Postelj v temnote,stidlivije rjuwi

Cetko projti po ziznennim relsam?
ILI grubo sojti
Vzmaxnuv
kozanim kejsom

Odnako,zacem?Vedj isxod odin
Letalnoje proisxozdenije nacala
Tvoj skelet soversenno ne viden
Opatj snaruzi,vse snacala