Мiй абоненте, де та, в бiса, зона?

Абсент
 “Ваш абонент знаходиться
 поза зоною досяжності”


Мій абоненте, де та, в біса, зона,
Поза якою хтось тебе пригрів?
Вертайсь негайно ж, бо твоя Горгона,
Ще подих, і не втримає свій гнів!

Мій лицарю, якого арбалета
Тебе у ту безодню понесло?
Вилазь мерщій-бо, я тобі газету
Купила, смажу куряче крило.

Мій Зайчику, виходь з метра на волю,
Ще п’ять хвилин, – мої скінчаться жарти
І я твоїй мерзотній "Моторолі"
Повидираю очі і sim-карту!!!