Завечорiло у верхiв ях сосен...

Галина Тальнова
Завечоріло у верхів’ях сосен,
І позлітались птАхи золоті.
У матері дитинка цицю просить
І колискових пісень чарівних.

Зачувся голос неньчин по домівці,
Сяйнув у небі місяця серпок.
І котичок клубочечком угрівся,
І слуха на жердинці голубок.