Lamin

Игорь Мюнхен
Minebello note buty,
Valla liko morte smuty.
Lis anges ilvor nate -
Cost amore variete.
Di bastarda, di sajestik
Stos en likos evelestik.
Note donna vat dasone!
Entregano se Semona.

Июнь 2005г.