давай без бою

Души Изнанка
Мені не має сили
з тобою сперечатись,
мені не досить миті,
щоб знову закохатись
в очі...
Твої ласкаві очі шепочуть,
мої ласкаві очі не зхочуть,
мої тендітні крила у небо
ангелом мене уносять...
Тебе заносить,
від люті палиш безперервно,
або від болю,
давай без бою,
лишайсь собою...