дивно

Души Изнанка
Мені якось дивно,
Незвично, незручно,
А час плине швидко,
Неспинно, незрушні
Лишаються речі
у скринці, у скронях
так болісно плачуть,
так голосно стонуть.
В очах наче перли
Застигли сльозинки,
Скотились нечутно,
А хтось наче бісер
На нитку надіне,
Повісить на шию.
А ти ненадійний,
Як вітер літаєш
У темряву ночі,
Як тіні од свічки
Тікаєш щоночі.