майже про себе

Души Изнанка
Квіти також бувають різними,
Бувають яскраві, бувають прості,
Бувають ті, що дорого коштують,
Бувають, що в полі звикли рости.
А я буду квіткою, що живе
Попід деревами в дикому лісі,
А я буду квіткою, що пливе
По тихому озеру чиєїсь історії.
Зірви мене і весь час плекай
І я не загину від теплих долонь,
Пересади мене в глиняний горщик
І я берегтиму серця вогонь.
І прохолодною крижаною водою
Не забувай моє листя вмивати,
І я буду вічно для тебе цвісти,
І я буду вічно тебе кохати!