14. 02

Души Изнанка
Тираж кохання величезний,
Піди та й до смаку знайди,
За склом вітрин таких кумедних
Сердець поставили ряди.

Купи листівку, не пиши-
Вже інший хтось потурбувався
Надрукувати в ній рядки,
Щоб ти за це не піклувався.

Кохання – нині модне слово,
Кохати- особливий стиль,
А за душею купа болі,
Ми загубили сенс любові.