про нього

Души Изнанка
Він загубився десь у світлі зорь,
Він поспішав тебе знайти у світі,
Він загубив твоїх малюнків сон,
Він не приніс тобі сьогодні квіти.
І як бувало він не пригорнув,
І як звичайно, не зігрів вустами,
Й нашепотіти позабув слова,
Що змусили б тебе в ту ж мить тремтіти.
Він не прийшов, а ти стоїш одна
Серед стежок вологого повітря,
І місто плакало, ховаючи життя
Того, хто вже не міг продовжувати жити.