Бачиш це скло прозоре?

Души Изнанка
Бачиш це скло прозоре?
А по ньому сиві хмари пливуть.
Бачиш ці дерева?
Вони голі, їм холодно, але вони не знають болю.
Бачиш це небо, укрите пір”ям снігів?
Бачиш ці двері, закриті на сотні замків?
Бачиш це сяйво, це янгол зриває зірки,
І в човні небеснім на землю пускає,
щоб люди там мрії знайшли..